Onze diensten

Laan35 zorgt dat wonen geen werken wordt.

Communiceren, informeren, meedenken

Zorgen dat uw vastgoed in goede staat blijft, dát is waar wij goed in zijn. Wij komen direct in actie bij acute problemen en houden de regie over de uit te voeren werkzaamheden. Daarbij zorgen wij voor uitstekende communicatie over het verloop van de werkzaamheden, denken we mee over verbetermogelijkheden en informeren we u over het eindresultaat. Zo bent u altijd op de hoogte van de actuele stand van zaken.

Inspecteren en adviseren

Als onafhankelijke partij kunnen wij u perfect adviseren. Wij helpen u om de beste offerte te kiezen en geven u informatie over de conditie van uw gebouw(en) – zowel bouwkundig als op het gebied van terugkerend onderhoud, achterstallig onderhoud en planmatig onderhoud. Met ons meerjarenonderhoudsplan weet u exact welke kosten te verwachten zijn en welke reserveringen moeten worden gemaakt.

Uitvoeren en begeleiden

Is uw gebouw toe aan onderhoud of renovatie? Dan staan wij voor u klaar. We zorgen voor een perfecte begeleiding van de werkzaamheden en heldere, duidelijke communicatie aan u én de bewoners. Zo bespaart u veel tijd en kosten en bent u verzekerd van het beste resultaat.

Onze diensten

"Laan35 heeft een duidelijk leesbaar MJOP opgeleverd, waarbij er ook achteraf goede service is verleend."
H. Broers – Voorzitter VvE Prinsengracht 284 (7 appartementen) – Amsterdam