Dagelijks technisch beheer

Laan35 lost het op

Contact opnemen

Laan35 is de voordeligste technisch VvE en vastgoed beheerder van Nederland.

Wij bieden dagelijks technisch beheer aan voor VvE’s en commercieel vastgoed: we zorgen voor een snelle en goede afhandeling van storingen, zodat de bewoners van uw gebouw(en) zo min mogelijk hinder ervan ondervinden.

Dankzij speciale software kunnen wij snel en accuraat reageren op storingsmeldingen, hebben we het proces van storingsafhandeling scherp in het vizier en wordt de melder altijd voorzien van een update. Voor het verhelpen van storingen maken we enkel gebruik van zorgvuldig geselecteerde partijen die deskundig én voordelig zijn. In geval van klachten over de afhandeling komen we altijd ter plekke kijken. Op deze manier houden wij zowel de bewoners als de eigenaren, VvE-bestuurders en beheerders maximaal tevreden.

Wij kunnen al uw vastgoed beheren, controleren en onderhouden. Onze hoogopgeleide technisch medewerkers staan hierbij garant voor kwaliteit tegen een scherpe prijs. Onze zorgvuldige planning maakt dat u nooit voor verrassingen staat en dat u altijd een volledig overzicht heeft van het onderhoudsproces. Hierdoor blijft uw vastgoed in de juiste staat tegen het gewenste wooncomfort of rendement.

Bij ons kunt u terecht voor het technisch beheer van alle mogelijke vastgoedobjecten, ongeacht de grootte, de ligging of de complexiteit: van commercieel vastgoed tot woningen en van beleggingsobjecten tot industrieel vastgoed. Wij denken graag met u mee over doelstellingen, strategie en onderhoud.

De voordelen van ons technisch beheer op een rij:

  • altijd op de hoogte van het onderhoud van uw vastgoed door regelmatige (foto)rapportages
  • coördinatie met bewoners en uitvoerders
  • 24/7 telefonisch bereikbaar voor storingen
  • altijd directe actie in geval van storingen
  • controle van storingsafhandeling
  • pas betaling naar uitvoerende ná controle en oplevering
  • een persoonlijk aanspreekpunt
  • overzicht van regelmatig terugkerende klachten, zodat deze planmatig kunnen worden aangepakt
  • nooit meerdere facturen voor het verhelpen van een en dezelfde storing

Snel een offerte voor dagelijks technisch beheer?

Laat hier uw gegevens achter en ontvang snel een offerte.

Velden met een * zijn verplicht

Onze diensten

"Wij vragen graag offertes op bij Laan35 omdat de prijs en kwaliteit zich goed verhouden en de planningen helder en leesbaar zijn voor onze klanten."
P. Van Der Laan – Directeur – VvE Gemak