Nieuws van Laan35

Omdat wij u graag op de hoogte houden.

Nieuws September 2018

Laan35 verhuist naar de Tuin van BRET

Tot ons groot genoegen kunnen wij mededelen dat wij vanaf maandag 02 oktober aan de slag gaan op onze nieuwe locatie in de Tuin van BRET.
In de afgelopen jaren is LAAN35 steeds verder uitgegroeid tot een volwaardig kennispartner op het gebied van MJOP’s en verduurzaming. Dit heeft tot gevolg dat ons team inmiddels dusdanig groot is geworden dat wij een nieuwe locatie nodig hadden om iedereen een goede werkplek te bieden. Met de verhuizing naar de tuin van BRET komen wij in ‘flexibele kantoorruimte’ te zitten waar wij hopen bij te kunnen dragen aan het Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen initiatief.

Ook op ons nieuwe adres bent u van harte welkom!

Kastrupstraat 11A
1043 CR Amsterdam

Nieuws Augustus 2018

Verplichte minimale reservering VvE

Ongeveer de helft van de VvE’s spaart te weinig. Dat kan leiden tot achterstallig onderhoud. De overheid wil daarom dat elke VvE een verplichte minimale reservering per jaar doet voor het onderhoud en herstel van het gebouw. Dit gaat in per januari 2018.

De hoogte van het te reserveren bedrag wordt vastgesteld op basis van een meerjarenonderhoudsplan, of is 0,5% van de herbouwwaarde van het appartementencomplex. Alleen als 80% van de eigenaren akkoord is, kunnen zij afzien van storten in een onderhoudsfonds. Zij zullen het onderhoud dan van keer tot keer moeten betalen.

De verplichte maandelijkse reservering voor VvE’s is onderdeel van de wet ‘Verbeteren functioneren VvE’. Voor meer informatie kijkt u op de website van de Rijksoverheid.

Onze diensten