Over Laan35

Laan35 is de voordeligste technisch VvE en vastgoed beheerder van Nederland.

De voordeligste technisch VvE en vastgoed beheerder

Laan35 is een technisch bureau voor technische dienstverlening aan VvE’s en vastgoed beheerders. Het bedrijf is gevestigd in de Tuin van Bret. Laan35 werkt door het hele land.

Zorgen dat uw vastgoed in goede staat blijft, dát is waar Laan35 goed in is. Bij acute problemen wordt direct actie ondernomen en de regie wordt gehouden over de uit te voeren werkzaamheden. Daarbij zorgt Laan35 voor uitstekende communicatie over het verloop van de werkzaamheden, denkt mee over verbetermogelijkheden en informeert u over het eindresultaat. Zo bent u altijd op de hoogte van de actuele stand van zaken.

Het team van Laan35 bestaat uit een aantal vaste medewerkers en een meewerkend directeur. De medewerkers zijn betrokken en passievol. Daarnaast werken we met een aantal vaste freelancers om de dekking binnen heel Nederland te kunnen waarborgen. Met alle freelancers hebben we een persoonlijke band en weten we welke kwaliteit ze leveren.

Laan35 is aangesloten bij Vastgoed Management Nederland.

Neem contact met ons op

 

Over de directeur

In 2014 heb ik Laan35 BV opgericht. Binnen Laan35 houd ik mij bezig met communicatie, marketing en aansturing. Als directeur van Laan35 sta ik garant voor kwaliteit. Ik sta open voor nieuwe ontwikkelingen en ideeën in de branche en zoek daarbij altijd mensen die willen meeontwikkelen op dat vlak.

Ik zet mij in om samen met onze medewerkers het onderhoud van uw complex of bedrijfspand in de juiste banen te leiden. Dat doen we door altijd positief bezig te zijn met ontwikkeling en groei. Zo zorgen we ervoor dat Laan35 u echt helpt en dat u zo voordelig mogelijk geholpen wordt. Het is niet voor niets onze slogan “Laan35 lost het op”.
Frederik van der Laan

Frederik van der Schuit

Directeur en Technisch Consultant bij LAAN 35

Onze diensten

“Door de heldere communicatie en door het punctueel nakomen van afspraken werken wij graag met Laan35 samen.”
Vincent Pieters – Directeur Centiss B.V. Vastgoed Management en VvE beheer – Goes / Rotterdam / Muiden